Kuukausikortti toiminnallinen harjoittelu

Kuukausikortti 40€ (sisältää henkilökohtaisen ovitunnisteen) 

Mahdollista käyttää joka päivä klo 06-23 välisenä aikana, mutta ei silloin kun toiminnallinen alue on varattuna. Varaustilanteen löydät tästä

Kortti on henkilökohtainen, väärinkäyttöä tarkkaillaan. Reaaliaikaisen varauskalenterin näet alta:

Kuukausikortin maksutavat ePassi tai lasku.

040 152 1314 tai info@uusimaaareena.fi


Kuukausikortin ohjeet

Kuukausikortilla voit treenata klo 6–23 välisenä aikana aina silloin kun toiminnallinen alue ei ole varattu urheiluseuroille (Jalkapallokentän varaukset eivät vaikuta toiminnallisen alueen varauksiin.) Varauskalenteri https://www.uusimaaareena.fi/ etusivulla.

Ovikoodi

Henkilökohtaisella ovikoodilla pääset ovesta sisään.

Ovikoodi aktivoidaan oston jälkeen ja se päättyy automaattisesti sopimuskauden loputtua, ellei kuukausikorttia jatketa. Ovikoodia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Väärinkäyttöä tarkkaillaan.

Valaisimet

Valot ja ovet ovat auki automaattisesti aina vakiovuorojen aikana eli klo päivisin klo 15–22 välisenä aikana, Muina aikoina kiinni.

Valokatkaisin on ovesta heti vasemmalla. Paina valaisinpainiketta (#4) jolloin valot syttyvät toiminnalliselle alueelle. Sulje valot lähtiessä (#0) mikäli olet ainoana hallissa.

Korona

Nykyisen tilanteen vuoksi suositellaan, että painot ja välineet desinfioidaan ennen ja käytön jälkeen. Areenan toiminnalliselta alueelta löytyy desinfiointi aineita sekä paperia.