Kuukausikortti Uusimaa Areenalle

Kuukausikortilla sinulla on mahdollisuus käyttää Uusimaa Areenan tiloja niiden ollessa vapaina joka päivä klo 06-23 välisenä aikana, paitsi ei silloin kun alue on varattu. Uusimaa Areenalla on 2 eri aluetta, tekonurmi ja toiminnallinen alue. Kuukausikortilla voit käyttää kumpaakin aluetta niiden ollessa tyhjiä.

Varauskalenterin löydät https://www.uusimaaareena.fi/ etusivulta.

Kortti on henkilökohtainen ja väärinkäyttöä tarkkaillaan. Kavereita ei saa päästää ilman että heillä on kuukausikortti. Väärinkäytöstä voi menettää oikeuden hallin käytölle. Alle 14 vuotiaille ei myydä kuukausikortteja, paitsi jos vanhempi on mukana.

Kuukausikortin maksutavat kuukausilaskutus, Smartum tai ePassi.

040 152 1314 tai info@uusimaaareena.fi

Ovikoodi

Henkilökohtaisella ovikoodilla pääset ovesta sisään.

Ovikoodi aktivoidaan oston jälkeen ja se päättyy automaattisesti kun kuukausilaskutus irtisanotaan. Ovikoodia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Väärinkäyttöä tarkkaillaan.

Valaisimet

Valot ja ovet ovat auki automaattisesti aina vakiovuorojen aikana eli arkisin klo 15–22 välisenä aikana, Muina aikoina kiinni.

Valokatkaisin on ovesta heti vasemmalla. Paina valaisinpainiketta (#4) jolloin valot syttyvät toiminnalliselle alueelle ja (#1) syttyvät koko halliin.

Sulje valot lähtiessä (#0) mikäli olet ainoana hallissa.

Laskutus

Kuukausilaskutus alkaa aina kuukauden ensimmäinen päivä.

Smartum setelit tulee jättää Uusimaa Areenan aulassa olevaan lukolliseen postilaatikkoon.

ePassin kautta maksavat löytävät Uusimaa Areenan nimellä tuotteista kuukausikortin.

MobilePay 14134

Maksutapa *